///Tijdelijke verkeersmaatregelen in verband met het Loeren bij de Boeren in Leudal
  • verkeersmaatregelen

25 april 2018|Gemeente Leudal, Verkeer|

Op zondag 29 april 2018 vindt het evenement Loeren bij de Boeren plaats. Hiervoor worden verkeersmaatregelen op wegen in Leudal ingesteld.

Parkeerverboden:
Op de volgende wegen geldt gedurende het evenement aan weerszijden van de weg een parkeerverbod:

op de toegangsweg naar Akkerbouwbedrijf Breukers Hoogstraat 53 te Ell;
op de Castertweg in Ell ter hoogte van Perkplanten Kwekerij Stals Castertweg 4.

Verkeersregelaars
Er worden daarnaast verkeersregelaars ingezet bij het evenement om het verkeer in goede banen te begeleiden.