Wandelroutes

Home/Wandelroutes

Wandelen in en rond Ell

Wandelen in en rond Ell kunt u naar hartenlust In het Heijkerbroek en de Krang.

Ell maakt ook deel uit van het Pelgrimspad, dit pad verwijst naar de oude pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Deel 1 loopt van Amsterdam naar ‘s-Hertogenbosch en heeft een lengte van 199 kilometer. Deel twee heeft een lengte van 267 kilometer en loopt van ‘s-Hertogenbosch naar Wezet in België. Het pad is in beide richtingen met wit-rode tekens gemarkeerd en in twee gidsjes beschreven.

Wandelroute Swartbroek - Ell 1

Wandelroute Swartbroek - Ell 2