Werkgroep Buurt-Whatsapp

Home/Werkgroepen in Ell/Werkgroep Buurt-Whatsapp

Werkgroep Buurt-Whatsapp

De WhatsApp-Alert-groepen met buurtgenoten blijkt een zeer effectief middel tegen inbraken in het dorp en het buitengebied. In Ell zijn er een drietal actief, twee binnen de bebouwde kom (oost en west) en één in het buitengebied.

Contactpersonen van de Werkgroep

Er zijn geen contactpersonen toegewezen.

Contact opnemen met de werkgroep.

Heb je een vraag, of wil je ergens informatie over? Neem dan contact op via het contactformulier.