Wil je graag een evenement toevoegen aan onze kalender?

Activiteit toevoegen
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Onder het genot van een drankje en een klein hapje gaan we terug blikken op het afgelopen jaar en gezamenlijk het glas heffen op het nieuwe jaar.

Natuurlijk hopen we dat 2020, de Eller gemeenschap veel voorspoed gaat brengen! Gezelligheid staat voorop, daarom zal de bijeenkomst een informeel karakter hebben.

We willen tijdens de bijeenkomst het vrijwilligerswerk centraal stellen. We zien veel vrijwilligerswerk dat onbetaald wordt verricht voor anderen of de Eller samenleving. Daar willen we met elkaar onze waardering over uitspreken. We hopen veel mensen en verenigingen te ontmoeten, die op de een of andere manier, Ell tot een bruisende gemeenschap maken!

Tijdens de bijeenkomst willen we de nieuwsbrief van de Dorpsraad onder de aandacht brengen. Het is een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in Ell, de leukste activiteiten die je niet mag missen, en natuurlijk de laatste berichten uit ons Nieuwsoverzicht.

Nieuwjaarbijeenkomst_achterkant