OUD PAPIER inzameling

//OUD PAPIER inzameling

Wil je graag een evenement toevoegen aan onze kalender?

Activiteit toevoegen
Laden Activiteiten

Oudpapier actie

Al sinds lange tijd haalt HBV ‘De Lauwerkrans’ in de kern van Ell en in het buitengebied het oud-papier op.

Dit vindt altijd plaats op de eerste zaterdag van de maand en start om 13:00 uur. Iedere 3 maanden komt er een apart buitengebied aan de beurt

Om het ophalen van het papier voor onze leden soepel te laten verlopen, verzoeken wij iedereen om het papier zo veel mogelijk bij elkaar te plaatsen in uw straat.

Op onze website ziet u welke maand welk buitengebied aan de buurt is.