PopEll: Popquiz 2019

//PopEll: Popquiz 2019

Wil je graag een evenement toevoegen aan onze kalender?

Activiteit toevoegen
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Het belooft weer een mooie zondagmiddag te worden in zaal Ellenhof. De popquiz is weer zeer gevarieerd en voor het eerst is er een heuse filmronde. Het prijzenpakket is wederom erg mooi, met dank aan onze sponsoren.
Er zijn geldprijzen en vrijkaarten te winnen.
Vrijkaarten voor de onderstaande poppodia of festivals .

4 vrijkaarten voor muziekcentrum De Bosuil
4 vrijkaarten voor Grenswerk Venlo
4 vrijkaarten voor Mini-rok in Stramproy
4 vrijkaarten voor Tributeland in het Klokgebouw
4 vrijkaarten voor Monsters of Maasgouw in Maasbracht
4 vrijkaarten voor Ell- Paaso

Twintig teams hebben zich al ingeschreven en er is nog plek voor meer teams. Test je popkennis en geef je op.
POPQUIZELL2019@GMAIL.COM