Belangrijke veiligheidswaarschuwing: AH Oven bladerdeeghapjes doos 16 stuks

• NVWA

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: AH Oven bladerdeeghapjes doos 16 stuks

29 december 2018|Belangrijke waarschuwingen|

Oven BladerdeeghapjesAlbert Heijn heeft besloten de AH Oven bladerdeeghapjes (doos 16 stuks) met de houdbaarheidsdata:
28-10-2019 en 28-12-2019 uit de winkels terug te halen.

Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdata.

De AH Oven bladerdeeghapjes (doos 16 stuks) kunnen mogelijk salmonella bevatten. Het consumeren van dit product kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Klanten wordt dringend verzocht de AH Oven bladerdeeghapjes niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de gratis Klantenservice van Albert Heijn op 0800 – 03 05.

Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Zaandam, 28 december 2018

ALBERT HEIJN BV