Belangrijke veiligheidswaarschuwing Jumbo Brabantse metworst

//Belangrijke veiligheidswaarschuwing Jumbo Brabantse metworst
  • Jumbo Brabantse Metworst

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Jumbo Brabantse metworst

Jumbo haalt per direct Brabantse metworst met EAN 2324616000000, THT 5-1-2019 en EAN 2240010000000, THT 3-12-2018 of later uit de schappen.

MetWorst

De Brabantse metworst kan mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie (type Salmonella Goldcoast). Jumbo vraagt klanten om de Jumbo Brabantse metworst niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels.

Het consumeren van de genoemde producten kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Download hier de veiligheidwaarschuwwing van de Jumbo.