Belangrijke veiligheidswaarschuwing Jumbo Fleischwurst

//Belangrijke veiligheidswaarschuwing Jumbo Fleischwurst
  • NVWA

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Jumbo Fleischwurst

Jumbo FleischwurstJumbo haalt per direct Fleischwurst met EAN 2324338000000 uit de schappen.

In het product is per abuis een verkeerde grondstof verwerkt. Hierdoor staat het allergeen MOSTERD niet op het etiket vermeld. Mosterd kan een gevaar vormen voor consumenten met een mosterdallergie.

Consumenten zonder een mosterdallergie kunnen het product gewoon consumeren. Het betreft alleen de artikelen met een THT-datum van 13-01-2019.

Klanten kunnen het product (zonder aankoopbon) terugbrengen bij alle Jumbo winkels. Voor eventuele vragen kunnen consumenten contact opnemen met de Klantenservice van Jumbo via www.jumbo.com of 0800-0220161. Wij verzoeken u vriendelijk dit bericht op uw website te publiceren.

Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet,

Afdeling Kwaliteit JUMBO Supermarkten B.V.
Rijksweg 15 5462 CE
Veghel