Bericht van de Huisartsenpraktijk:

//Bericht van de Huisartsenpraktijk:

Bericht van de Huisartsenpraktijk:

3 februari 2019|Dorpsnieuws|

Geachte heer, mevrouw,huisartssen praktijk Ell

onze locatie in Ell wordt verbouwd. Er komt een extra spreekkamer bij en het interieur wordt vernieuwd.

Daarom is de praktijk in Ell gesloten van vrijdag 8 februari 2019 tot en met maandag 4 maart 2019. U kunt natuurlijk wel terecht in onze locatie Stramproy voor zowel spreekuurbezoek als bloedprikken.

We realiseren ons dat het voor u onpraktisch om tijdelijk uw dokter of praktijkondersteuner in Stramproy te moeten bezoeken maar door de praktijk in Ell tijdens de verbouwing te sluiten wordt de verbouwing in een zo kort mogelijke tijd gerealiseerd en zonder overlast in de spreekkamer.

In aanloop naar de verbouwing is er door opruimwerkzaamheden in Ell geen bloedprikken van maandag tot en met vrijdag.

Samengevat betekend dat voor u:
Praktijk gesloten: vrijdag 8 februari t/m maandag 4 maart
Geen bloedprikken: maandag 4 februari t/m maandag 4 maart.

Wij gaan er een mooie en vernieuwde praktijk voor u van maken!

Vriendelijke groet,

Artsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners.