BV de Pannnestert in actie

/, Verenigingen/BV de Pannnestert in actie

BV de Pannnestert in actie

16 juli 2018|Dorpsnieuws, Verenigingen|

De leden van buurtvereniging de Pannestert zijn begonnen met het schilderen (opknappen) van de bloembakken en de bankjes.
Deze zijn al weer enige tijd geleden geschilderd en de invloed het weer heeft ervoor gezorgd dat ze echt opgefrist moesten worden.

Op de bloembakken zal een korte tekst geschilderd worden, die op Ell betrekking heeft.

Meer buurtnieuws:
Afgelopen week zijn ook de bewoners van Stenenbampt benaderd of ze lid willen worden van onze buurt.

Voor in je agenda:
Op 17 augustus gaan we met de jeugd bowlen in nederweert.
Op 16 september hebben we onze jaarlijkse fietstocht.