EHBO avond KVW Ell

//EHBO avond KVW Ell

EHBO avond KVW Ell

26 juli 2018|Dorpsnieuws|

Op woensdag 25 juli namen 22 leden van Kindervakantiewerk Ell deel aan een EHBO avond.
Eveline Schmitz zorgde voor een interactieve instructie.

Met veel humor en een levendige presentatie op scherm werden alle wetenswaardigheden weer tentoongesteld. Voor de meesten een herhaling, voor sommigen helemaal nieuw.
Leiding, leden van het KAC en bestuursleden kregen tips hoe we samen de 49e KVW week met een veilig gevoel kunnen starten op maandag 6 augustus.

Kindervakantiewerk Ell is trots op het enthousiasme en actieve betrokkenheid van haar leden!

We gaan voor een zonnige, warme, veilige maar vooral een knoepe gezellige geheimzinnige week!