Harmonie Sint Joseph Nederweert staat aan de basis van de organisatie van de Lakeside Music Night. Vele vrijwilligers van buiten en binnen de vereniging zijn, in diverse werkgroepen, al maanden druk bezig met de voorbereiding.

Muzikaal eindverantwoordelijk voor de Lakeside Music Night is dirigent Fer Koolen. Samen met het Productieteam geeft hij de avond een perfecte muzikale inhoud. Samen met de diverse werkgroepen is dat de basis om een spectaculaire show neer te kunnen zetten.

Specifiek voor Lakeside Music Night heeft Harmonie Sint Joseph een stichting opgericht: Stichting Harmonie Nederweert Events. Samen met Gestique uit Ell vormen zij een co-productie in de organisatie van de Lakeside Music Night. De stuurgroep bestaande uit Guus van Cruchten (voorzitter LMN), Jos Willekens (voorzitter Harmonie St Joseph), Tjeu Lempens (Financiën), Jan Koolen (Gestique) en Ron van Roij (Gestique) draagt zorg voor een perfecte organisatie en aansturing van de diverse werkgroepen.

Wat is Guulke’s Lakeside Musicnight:

Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019!
Muziek van klassiek tot pop, crossovers met harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten (onder andere Bram Camp & Chrissy van de Kruijs) en dans. Een Maestro-competitie is een extra toevoeging waarin Regionale ondernemers (onder andere Esther Hendrikx) de hoofdrol spelen. Kortom, een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank.

Vanaf 11 januari is een groot projectorkest (ruim 80 muzikanten) bestaande uit Harmonie St. Joseph Nederweert en Harmonie Melodie der Peel Ospel gestart met de voorbereidende repetities. Om de juiste sound te krijgen zal het geheel worden aangevuld met een combo. Ook beide slagwerkgroepen hebben de handen ineen geslagen om een spetterende bijdrage tijdens de Guulke’s Lakeside Music Night te verzorgen.

Het gemengd koor Da Capo uit Stramproy (75 leden) zal het orkest en de vele solisten aanvullen met mooie zangstemmen.

In januari hebben 39 solisten auditie gedaan om een plek te krijgen op de line up van Guulke’s Lakeside Music Night. Na een zorgvuldige selectie door professionele jury zijn 17 solisten uitverkoren om zich op 18 oktober en 19 oktober van hun beste kant te laten zien.

Voor de extra visuele wow-factor zullen de dansers van Dansschool Dansrijck ook hun medewerking verlenen.
De beide avonden worden afgesloten met een swingende afterparty

Vanaf aanstaande zondag zal op spectaculaire wijze tijdens het kermis concert in Ospel het startsein gegeven worden voor de kaartverkoop.

Kaartjes kunnen vanaf zondag online besteld worden via de website van Guulke’s Lakeside Musicnight