Gert van Luute uitgeroepen tot Prinses van Dansgroep 50+

• Gert-93-en-Mia-85-uitgroepen-tot-Prinses-en-Adjudante-van-Dansgroep-50

Gert van Luute uitgeroepen tot Prinses van Dansgroep 50+

1 februari 2019|Carnaval|

Na Prinses Wies I in 2018 is er wederom een prinses op“Luytenhof”!

Prinses Luute GertVrijdagmiddag zijn Gert Willekens en Mia Wiermans uitgeroepen tot Prinses en Adjudante van Dansgoep 50+ in Reigershorst.

Gert Willekens

Prinses Gert is 93 jaar en is een dochter van Teune Sjaak en Marie-Cateriene van Stienen. Ze is geboren in Ell tegenover de kerk in een gezin van 9 kinderen. In 1950 is Gert getrouwd met Luute Louis uit Ell. Samen kregen ze 10 kinderen, 9 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Gert komt al 30 jaar dansen in Reigershorst.

Mia Wiermans

Mia komt uit een grote familie uit Weert en woont ook in Weert. Mia heeft 5 kinderen en 10 kleinkinderen en is altijd van de partij als er in Reigershorst dansen. Ze heeft een leeftijd van 85 jaar bereikt en hoopt nog lang te kunnen komen dansen.

Gert en Mia gaan met de carnaval voorop met de spreuk:
”ZEETJ MET DIE DAAG VAN DE PARTIJ, WANT MET ASWOONSDIG ES HET AL WEER VEURBIE…ALAAF.”

Bronvermelding via NEDERWEERT24
Ook kunt u onder het oorspronkelijke bericht de foto’s bekijken.