Gewijzigde openingstijden Gemeentehuis rondom de kerstdagen

//Gewijzigde openingstijden Gemeentehuis rondom de kerstdagen
  • Leudal feestdagen

Gewijzigde openingstijden Gemeentehuis rondom de kerstdagen

13 december 2018|Gemeente Leudal|

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij voor een groot deel van onze dienstverlening alleen op afspraak. Die afspraken kunt u veelal zelf, online, maken. In ons gemeentehuis kunt u zonder afspraak terecht voor het afhalen van een eigenverklaring rijbewijs en uw eerder aangevraagde paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Ook voor spoedaanvragen kunt u zonder afspraak terecht.

Met name voor deze zaken wijzen wij u graag op de gewijzigde openingstijden rond de kerstdagen:

Op donderdag 20 december 2018 is het gemeentehuis is geopend van 9:00 uur tot 12:00 uur.
Op maandag 24 december, dinsdag 25 december (eerste kerstdag) en woensdag 26 december (tweede kerstdag) 2018 is het gemeentehuis gesloten.
Ook op maandag 31 december 2018 (oudejaarsdag) en 1 januari 2019 (nieuwjaarsdag) is het gemeentehuis gesloten.
Als het gemeentehuis is gesloten zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. Op alle andere werkdagen hanteren wij de reguliere openingstijden.