Glasvezel Noordwest Limburg

• Glasvezel

Glasvezel Noordwest Limburg

12 september 2018|Buitengebied|

En dan gaat het opeens toch nog snel. Namelijk, de planning is rond. Aannemer Spie is achter de schermen druk bezig geweest met het technisch ontwerp.
Inmiddels is het ontwerp afgerond en zijn de materialen besteld.

Deze maand gaan we van start!

We informeren u graag over de planning. Alle inwoners ontvangen deze week een brief met daarin een link naar de planning, een flyer en de contactgegevens van de aannemer.

Er is in de planning onderscheid gemaakt tussen het schouwen, de graafwerkzaamheden en de huisaansluitingen. Voordat er gegraven gaat worden, komt er een schouwer van de aannemer bij u thuis schouwen om te bepalen waar het glasvezelkastje in de woning komt en hoe er gegraven gaat worden tot de woning.
Zodra de huisaansluiting gerealiseerd is, gaat er een melding naar de dienstaanbieder en wordt door de gekozen dienstaanbieder de communicatie verder opgepakt en gezorgd dat u gebruik kunt maken van de diensten.