Op donderdag 25 oktober en dinsdag 30 oktober 2018 worden er weer herhalingslessen reanimatie en AED gegeven. Beide avonden zijn er 2 herhalingslessen ( van 18:30 uur tot 19:30 uur en van 19:30 uur tot 20:30 uur ) De herhalingslessen worden gehouden in de BMV Ellenhof.

Alle vrijwilligers die weer op de jaarlijkse herhalingsles worden verwacht in het najaar, krijgen hiervoor een persoonlijke e-mail.

Nieuwe Cursus reanimeren en AED bedienen.

Op dinsdag 6 november 2018, zal AED Ell wederom een nieuwe cursus reanimeren en AED bedienen geven.
Wil jij niet staan toekijken bij een persoon die in levensbedreigende situatie verkeerd, maar wil jij hulp bieden en handelen, geef je dan nu op!

In Ell zijn wij trots op onze groep vrijwilligers, maar doordat wij inmiddels 10 jaar actief zijn, hebben wij ook met natuurlijk verloop te kampen.
Wij nodigen een ieder uit om aan deze cursus deel te nemen en wij verzorgen jaarlijks uw herhalingsles in Ell.
Bij deelname aan Hartslagnu, het systeem waarbij u kan worden opgeroepen, hulp te bieden in uw naasten omgeving, is de cursus en herhalingsles geheel gratis.

De cursus wordt gegeven door de Nederlandse Reanimatie Raad, erkende instructeurs.

Door jouw inzet is de overlevingskans, bij een hartstilstand van uw naasten of bekende, aanzienlijk groter!

Opgeven kan via onderstaande e-mail adres: aed@dorpsraadell.nl.


Als dank voor jullie inzet en het trouw bezoeken van de verplichte jaarlijkse herhalingslessen willen we jullie uitnodigen voor een “dank je wel” avond welke gehouden zaal worden op : vrijdag 28 September as van 19.30 tot ± 22.30 uur in Zaal Ellenhof.

Voor deze avond hebben we een informeel programma met een luchtig karakter samengesteld. Voor een hapje en een drankje word gezorgd.
Graag vernemen wij of je aanwezig zult zijn op de “dank je wel “avond !

Dit kan door een email te sturen naar aed@dorpsraadell.nl met hierin vermeld je naam en wij gaan er dan van uit dat je aanwezig zult zijn!