Inbraak Spar Derksen

Inbraak Spar Derksen

Ell

Inbraak Spar Derksen: in de nacht maandag op dinsdag op is er op brute wijze ingebroken.

Een groep van 4 personen wist zich rond 4:00 uur toegang tot de winkel te krijgen. Op vrij rigoreuze wijze is de raam aan de straatkant ingegooid om op deze wijze de sigaretten te stelen die achter de kassa liggen.

De eigenaar heeft de beelden online gezet in de hoop zo meer informatie te verkrijgen over de daders. (Inmiddels heeft ook Dumpert dit opgepakt)

Via de Facebook van Spar Derksen is de video te zien hoe met bruut geweld het rolluik van de sigarettenkast geforceerd wordt.

facebook.com/SparDerksen/

Of via Dumpert:

dumpert.nl/sigarettenjatters_bij_de_spar_in_ell

Weet je toevallig wie deze $!%*& zijn? Of heb je meer informatie over de inbraak?
Bel dan met de politie Leudal via 0900-8844.

Foto’s via de facebookpagina:

Spar05 Spar01 Spar02 Spar03 Spar04