Een schone en veilige gemeente, daar streeft Leudal naar. Inwoners moeten daarom snel meldingen kunnen doen als hen iets opvalt in de openbare ruimte. Dit kan nog sneller en eenvoudiger met de MijnGemeente app. Doe uw melding over de openbare ruimte snel en eenvoudig. Zo zorgen we samen voor een schoon, heel en veilig Leudal en kunnen we de gemeente zichtbaar vernieuwen. Download nu de MijnGemeente APP.

Snel melden belangrijk

Samen kunnen we Leudal leefbaar houden. Een losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal of rotzooi op straat, zijn niet alleen vervelend, maar kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat inwoners dit snel kunnen melden. Dat kon altijd al via internet, telefonisch of via de email, maar daar is de app bijgekomen. Een foto van de situatie en een korte omschrijving zijn genoeg. Zodra de gemeente een melding heeft ontvangen, wordt deze in behandeling genomen.

MijnGemeente app downloaden

De app is ontwikkeld voor smartphones die werken op basis van iOS of Android. De iOS versie is te downloaden in de Appstore, de Android versie via de Google Playstore. Na het installeren van MijnGemeente app moeten gebruikers zich eenmalig aanmelden. Daarna is het mogelijk om vanaf iedere plek in Leudal een melding openbare ruimte te doen. Meldingen worden zo snel mogelijk en binnen de bestaande servicenormen aangepakt.