Kaartverkoop Bóntje Aovendje 2019

• kaartverkaup2019BA

Kaartverkoop Bóntje Aovendje 2019

7 februari 2019|Carnaval|

De kaartverkoop is op zondag 10 Februari om 14:00 uur in Eetcafé De Prairie.

Voorverkoop:
zitplaats/staanplaats: € 10,-

Max. 4 kaarten per persoon.
Minimale leeftijd: 16 jaar.

De Prairie is vanaf 10 uur open en de zaal waarin de voorverkoop plaats vindt, gaat om 13:30 uur open.
Omdat de zaal om 13:30 uur open gaat is het niet meer mogelijk om van te voren een stoel te reserveren net zoals in 2018.

De Bóntje Aovendje vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16-02-2019
in de BMV Ellenhof te Ell.

Op zondag 17 februari vindt in diezelfde Ellenhof de Seniorenbóntje middig plaats, aanvang om 14:00 uur.