Kermis in Ell ( 6 t/m 9 oktober)

//Kermis in Ell ( 6 t/m 9 oktober)
  • Werkgroep Kermis

Kermis in Ell ( 6 t/m 9 oktober)

17 september 2018|Dorpsnieuws|

Beste inwoners van Ell en andere belangstellenden, het is weer

Kermis in Ell!

De eerste zondag van oktober is op het Scheimansplein weer de jaarlijkse Kermis.
Het kermisplein zal ook dit jaar weer gevuld zijn met diverse kermis attracties,
zoals autoscooters, draaimolen, schiettent, ballen gooien, eendjes vissen, grijpertjes, rupsbaan en snoepkraam.

De traditionele kermis en gezelligheid is dus voor dit jaar nog zeker gesteld, dit in tegenstelling tot vele dorpen om ons heen.
Door goede afspraken met de Stichting Traditionele Kermisorganistie heeft de werkgroep Kermis Ell i.s.m. de dorpsraad Ell de kermis nog in stand kunnen houden.

Maar de toekomst is ongewis en we kunnen nog niet zeggen of dit volgend jaar nog zo is….

Indien je de kermis een warm hart toedraagt en de traditie wil voortzetten kom dan op dinsdag 23 oktober van 20.00 tot 22.30 uur naar de openbare vergadering van de Dorpsraad Ell en kijk hoe jij ook een steentje kunt bijdragen aan het behoud van de kermis.

Werkgroep Kermis Ell