De Dorpsraad Ell heeft zaterdag 7december een kerstboom op het Scheijmansplein geplaatst. De boom is dit jaar afkomstig via een bewoner van de Hoogstraat in Ell.

Door de gemeente Leudal werd een sponsorbedrag hiervoor beschikbaar gesteld. Ook kunnen we gebruikmaken van de gemeentelijke stroomvoorziening. Het begint een traditie te worden dat er een kerstboom in het dorp geplaatst wordt. Een mooie traditie die behouden moet blijven als het aan de Dorpsraad ligt. Het was de negende keer dat een dergelijke boom op het dorpsplein is neergezet. De grote kerstboom maakt de dorpskern nog feestelijker.

Er was hulp van vrijwilligers bij het transport en het plaatsen van de kerstboom. Ook dit jaar werd er met behulp van een verreiker de boom rechtop gezet. De verlichting in de fijnspar werd er weer in gehangen. De vrijwilligers van de Dorpsraad, die hierbij betrokken waren, hadden weer het nodige lol en plezier met elkaar! Aan de inwendige mens was ook gedacht; er was koffie en een lekker chocolaatje. Ook de traditionele kop ouderwetse erwtensoep, viel goed in de smaak!

De boom blijft staan tot zaterdag 11 januari en wordt dan door Jeugdwerk Ell geruimd in het kader van de kerstbomenactie.

Wij wensen jullie allen sfeervolle kerstdagen en een veilig, voorspoedig en vooral gezond en voorspoedig 2020 toe!

Mogen we in het komend jaar op jullie rekenen met goede ideeën, hulp en ondersteuning?

Kerstboom 2019