50jr kvw Op 27 april is het weer Koningsdag én daarnaast is KVW ook nog eens 50 jaar, wat een feest!!!

Het kan niet anders dan dat we er dit jaar een super gezellige en mooie dag van maken!
Op zaterdag 27 april organiseert KVW namelijk een grote vrijmarkt met daarbij allerlei activiteiten. In het bijzonder vóór én dóór de kinderen van groep 1 t/m 8 uit Ell en kinderen buiten Ell die hier op de basisschool zitten.

 

• Heb jij nog spulletjes of hebben je ouders nog spullen die jij mag verkopen?
JA?…Dan hebben we jou nodig! Je krijgt van ons een plekje op de vrijmarkt.

• Kom je liever gewoon kijken en/of kopen, dan mag dat natuurlijk ook. Je kunt dan ook meedoen aan de activiteiten.

Kom je verkopen….?

dan verwachten we je op 27 april om 9:30 uur op Veldje 2.0, oftewel ons jaarlijkse ‘KVW-pleintje’. Zorg dat je al je spullen dan bij je hebt, zodat we meteen kunnen starten.
TIP: Neem je spullen mee in een bolderkar o.i.d. en/of zorg voor een dekentje, het is namelijk geen kofferbakverkoop. Auto’s worden dan ook niet toegelaten op de vrijmarkt!

Voor iedereen die graag wil komen kijken start de vrijmarkt en de activiteiten om 10:00 uur. Er is van alles te doen en te beleven. De markt en de activiteiten duren tot ongeveer 13.00 uur. Voor alle kinderen die mee doen, hebben we nog een verrassing in petto…dus komt dat zien!!!

Kinderen die een plekje op de vrijmarkt voor de verkoop willen, kunnen zich tot uiterlijk 12 april opgeven via ons mailadres: info@kvwell.nl. Stuur een mail met daarin je naam (of jullie namen), je leeftijd en je telefoonnummer. Je ontvangt hierop een mailtje ter bevestiging van jouw opgave.

Tot ziens op zaterdag 27 april!

Bestuur KVW Ell

Koningsdag_2019