Afgelopen paasmaandag hebben voor de eerste keer ECHT gebruik gemaakt van onze nieuwe (in aanbouw zijnde) accommodatie! Voordat we aan de koffie en lekkers gingen hebben we en rondwandeling door Ell gemaakt. Het was prachtig weer en er waren zoals altijd veel toeschouwers op de been.

Jubilarissen

Na de rondwandeling hebben we vanwege de hitte eerst onze jubilarissen Truus & Peter voorzien van de speldjes en de oorkonde die ze ontvangen vanwege Truus 25 jaar en Peter 40 jaar. Truus krijgt als extra cadeau van de poetsclub een verpakking sponzen en Peter de afstandsbediening van de nieuwe rolpoort.

Na de diverse ceremoniële verplichtingen was er tijd voor koffie en wat lekkers. In de tussentijd werd opgenomen wie de strijd aanging voor het koningsschap. Dit jaar strijden we met 13 deelnemers om het zilver.
Het weer speelde goed mee en het was zelfs heet in het paaszonnetje! Van heinde en ver kwamen de toeschouwers de strijd volgen (en er werden genoeg rondleidingen door het nieuwe gebouw gedaan!).

Jeanne Camp nieuwe Koning(in)!

Na 87 schoten kwam de vogel naar beneden en stond een verbijsterde maar gelukkige Jeanne Camp onder de buks! Zij zal dit jaar de vogel dragen tijdens de optochten en Theo zal het zilver dragen. Jeanne, namens de hele vereniging een dikke proficiat!!

Meer foto’s op de Facebookpagina van Schutterij St. Sebastianus