Opgave Kinjeroptocht 2019

• Kinjeroptocht 2018

Opgave Kinjeroptocht 2019

29 januari 2019|Carnaval|

Op dinsdag 5 maart wordt om 14.00 uur de Kinjeroptocht gehouden.
Alle basisschoolkinderen mogen meedoen en natuurlijk nodigen we de allerkleinsten ook uit voor deelname!
Ouders mogen dan meelopen!
Tevens mag de jeugd tot 16 jaar zich aanmelden!

Optochtroute;
Kampstraat (opstellen), Sebastiaanstraat, Luytenstraat, Ribesstraat, Jasmijnstraat, Magnoliastraat, Seringenstraat, we eindigen bij Eetcafé De Prairie.
De deelnemers worden in twee categorieën verdeeld: de leeftijd van groep 1 t/m 4 (en alles wat daaronder zit) en de leeftijd van groep 5 t/m 7
(en alles wat daar boven zit).
Na de optocht ligt er voor elke deelnemer een traktatie klaar. Elke deelnemend optochtnummer krijgt sowieso een prijs voor de deelname. Daarnaast zijn er 4 eerste prijzen. De deelnemer met het hoogste puntenaantal mag zich voor een jaar lang de winnaar van de Spar-cup noemen. De jury kiest daarnaast nog twee andere winnaars; de winnaar van de Aanmoedigingsmoer en de winnaar van de Knauwelprieës. Kinderen vanaf de basisschoolleeftijd doen buiten mededinging mee.

Aarzel niet en geef je op!!

Ga naar www.moerebuuk.nl, klik op Jeugd – Kinjeroptocht – Opgave Kinjeroptocht.