Tijdelijke verkeersmaatregel kermis in Ell

• Kermis in Leudal

Tijdelijke verkeersmaatregel kermis in Ell

12 september 2018|Dorpsnieuws, Gemeente Leudal|

Van 6 tot en met 9 oktober 2018 vindt in Ell de kermis plaats.

Hierdoor zal het Scheijmansplein en een gedeelte van de Sebastiaanstraat in Ell tijdelijk afgesloten worden van 3 tot en met 10 oktober 2018 in verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak van de kermis. Tevens zal er een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld op de Luytenstraat in Ell en zal de eenrichtingsbeperking op deze weg tijdelijk worden omgekeerd.

Inrijden van de Luytenstraat is dan mogelijk vanaf de Sebastiaanstraat.

Deze verkeersmaatregelen worden ingesteld van 3 oktober tot en met 10 oktober 2018.