Uitnodiging informatiemarkt N280 Leudal op 21 februari

• Leudal

Uitnodiging informatiemarkt N280 Leudal op 21 februari

11 februari 2019|Gemeente Leudal|

De provincie Limburg nodigt u graag uit voor de informatiemarkt over de N280 Leudal op donderdag 21 februari tussen 17.00 en 21.00 uur in het Baexheimerhof, Kerkstraat 1a in Baexem. Tijdens deze informatiemarkt kunt u het definitief verkeersontwerp van de N280 Leudal bekijken.

U kunt vrijblijvend binnenlopen en uw vragen stellen aan het projectteam. Tijdens de markt wordt er twee keer een korte presentatie over het ontwerp gegeven. De eerste presentatie start om 18.00 uur en de tweede om 20.00 uur.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de N280 Leudal, meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Dat kan via www.limburg.nl/N280