Preuf als bELLaef is in aantocht. In augustus is de marketingcampagne gestart met flessenpost. Inmiddels zitten ze twee weken voor het evenement en kijkt de organisatie uit naar een geweldige dag. Via een loopbrug en een korte douanecheck stap je een cruiseschip binnen waar veel entertainment en heerlijke lekkernijen aanwezig zijn.

Het is voor de muzikanten van fanfare Ellona een unieke belevenis en uitdaging. Ze hebben het orkest opgesplitst in een bigband, fiëstbend, saxkwartet en koperensemble. De bigband en fiëstbend worden aangevuld door een combo en zang. Daarnaast zal het gehele orkest optreden samen met zangkoor Join-Us, sopraanzangeres Maaike Hupperetz en dans van D.H. dansstudio.

Jan Schroën zal een optreden verzorgen in combinatie met Fer Koolen. Deze mannen hebben inmiddels een hele mooie naam opgebouwd in Ell en ver daarbuiten. Het belooft een optreden te worden waarbij de bezoeker zeker op een positieve manier zal worden geraakt.

Daarnaast bieden ze een podium voor bigband LOS en D.H. dansstudio. Deze zullen de machinekamer van het cruiseschip voorzien van swingende klanken en dans.

Het eigen kookteam gaat aan de slag met recepten die zijn samengesteld door een chefkok uit de regio. Dit zijn diverse amuses maar ook kleine gerechten. Daarnaast bieden ze speciale koffie en thee aan die wordt aangeboden door een barista. Onder het genot van een heerlijke koffie en/ of thee kan genoten worden van Belgische chocolade of een zoete proeverij. Daarnaast is er een wijnproeverij of kun je genieten van een speciaal biertje van de Brouwschuur uit Weert.

Als je deze week nog je tickets koopt ontvang je 2,50 korting! Tickets zijn te bestellen via deze website.

Kortom een zeer mooi programma wat je zeker niet wil missen.

Stap jij aan boord?

Bron: Nederweert24
Flyer P&B