Veiligheidswaarschuwing hazelnoot melkchocoladeletters 160 gram HEMA

• HEMA Letters

Veiligheidswaarschuwing hazelnoot melkchocoladeletters 160 gram HEMA

30 november 2018|Belangrijke waarschuwingen|

In aanvulling op het bericht van 22 november 2018 roept HEMA uit voorzorg alle hazelnoot melkchocoladeletters

Gebleken is dat ook in andere hazelnootmelkchocoladeletters dan de letters B, M, N, R en S mogelijk stukjes
kunststof aanwezig kunnen zijn die mogelijk verwondingen kunnen veroorzaken.

Het betreft uitsluitend de hazelnoot melkchocoladeletter 160 gram. Alle andere smaken letters van HEMA zijn
veilig en van goede kwaliteit. HEMA is zeer teleurgesteld in haar leverancier en neemt deze productiefout zeer hoog
op.

Ben je in het bezit van een hazelnoot melkchocoladeletter? Wij verzoeken je deze niet te consumeren en terug te brengen naar een HEMA winkel.
Je ontvangt dan uiteraard het aankoopbedrag terug.
Neem voor meer informatie contact op met HEMA klantenservice: 020 224 2424.logo-hema

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Lees de productwaarschuwing (PDF)

belangrijke veiligheidswaarschuwing