De Paardenvriend Ell

De Paardenvriend biedt zowel wedstrijdruiters als recreatieruiters de mogelijkheid om de paardensport te beoefenen.
De Paardenvriend is aangesloten bij de KNHS
De vereniging biedt onderdak zowel aan recreatie- als wedstrijdruiters. Jaarlijks worden diverse activiteiten georganiseerd waaraan met veel enthousiasme door alle leden -van jong tot oud, zowel wedstrijdruiters als recreatieruiters- wordt deelgenomen.

(Post)adres:

Hunnissenstraat 1A, 6011 RG Ell

Bestuursleden

Voorzitter:

Hanneke van Kilsdonk

Secretaris:

Henk Roost

Penningmeester:

René Camp

Andere Bestuursleden:

Meer informatie over De Paardenvriend Ell

Doelgroep: Wedstrijd- en recreatieruiters
Contributie: € 80,00 per jaar
Categorie: Sport

Ruitersportvereniging de Paardenvriend telt veel enthousiaste jeugdleden, die bij regionale en provinciale wedstrijden zo nu en dan heel goede resultaten boeken.

De Paardenvriend Ell heeft haar clubterrein in Ell (gemeente Leudal). Wij zijn geen grote vereniging. Het plezier in de beoefenen van de paarden- en ponysport staat voorop, hierin zijn wij dan wel weer groot.

De vereniging biedt onderdak zowel aan recreatie- als wedstrijdruiters. Jaarlijks worden diverse activiteiten georganiseerd waaraan met veel enthousiasme door alle leden -van jong tot oud, zowel wedstrijdruiters als recreatieruiters-  wordt deelgenomen.

Gezelligheid, op een fatsoenlijke manier met elkaar omgaan en last but not least welzijn voor paard en pony worden bij ons met hoofdletters geschreven.