Stichting Jeugdwerk Ell (JWE)

/Stichting Jeugdwerk Ell (JWE)
Jeugdwerk Ell

Stichting Jeugdwerk Ell (JWE)

De Stichting Jeugdwerk Ell bestaat sinds 1992, toen in september van dat jaar de eerste activiteiten werden georganiseerd. Sindsdien organiseert het Jeugdwerk Ell jaarlijks activiteiten voor jeugdigen vanaf de basisschool tot en met 15 jaar, elk jaar in de zomer afgesloten met een kampweekeinde. Om het organiseren van activiteiten mogelijk te maken zijn er elk jaar een aantal acties, het kerstbomen ophalen in januari, het heitje voor een karweitje en auto's wassen in juni en de Eller Kalender in december.

(Post)adres:

niet bekend

E-mailadres:

jwe@jeugdwerkell.nl

Bestuursleden

Voorzitter:

Nicol Orbon

Secretaris:

Yvette Beurskens

Penningmeester:

Jordi Custers

Andere Bestuursleden:

Meer informatie over Stichting Jeugdwerk Ell (JWE)

Doelgroep: Jeugdigen vanaf de basisschool en die nog geen 16 jaar zijn
Contributie:
Categorie: Jongeren, Ontspanning, Sport

De Stichting Jeugdwerk Ell is een stichting die zich ten doel stelt het organiseren en uitvoeren van activiteiten die gericht zijn op een specifieke doelgroep onder de jeugd

De Stichting Jeugdwerk Ell bestaat sinds 1992, toen in september van dat jaar de eerste activiteiten werden georganiseerd. Sindsdien organiseert het Jeugdwerk Ell jaarlijks activiteiten voor jeugdigen vanaf de basisschool tot en met 15 jaar, elk jaar in de zomer afgesloten met een kampweekeinde. Om het organiseren van activiteiten mogelijk te maken zijn er elk jaar een aantal acties, het kerstbomen ophalen in januari, het heitje voor een karweitje en auto’s wassen in juni en de Eller Kalender in december.

organiseren van activiteiten voor jongeren die gericht zijn op:
ontspanning
ontplooiing
samenwerking
educatie
zelfwerkzaamheid
creativiteit
organiseren van activiteiten voor jongeren op het gebied van:
sport en spel
amusement
cultuur
vorming