Wegafsluiting onverharde kant Kanaaldijk ter hoogte van Kelpen-Oler

• bevers

Wegafsluiting onverharde kant Kanaaldijk ter hoogte van Kelpen-Oler

13 juni 2019|Dorpsnieuws, Verkeer|

De onverharde kant van de Kanaalweg is ter hoogte van Kelpen-Oler vanaf de Ellerbrug tot Weerterbrug door verzakking per direct afgesloten.
Het wegdek is ondergraven door bevers.

Er is momenteel 1 verzakking geconstateerd. Er is een groot risico dat verkeer door het wegdek zakt met alle gevolgen van dien. Het is nog onduidelijk hoe lang de afsluiting gaat duren.
Dit wordt beïnvloed door de wettelijke mogelijkheden om het probleem aan te pakken en de problematiek van de locatie.

Bron: Gemeente Leudal