Zwijnenproblematiek wordt opgepakt!

• Zwijnenproblematiek Ell 02

Zwijnenproblematiek wordt opgepakt!

16 december 2018|Dorpsnieuws|

Zoals bekend komt het regelmatig voor dat wilde zwijnen voor de nodige overlast zorgen aan de rand van de dorpskern in Ell. Deze zwijnenproblematiek wordt nu opgepakt door de Gemeente Leudal.

De gemeente Leudal laat ons nu het volgende weten;

“Op korte termijn wordt ter hoogte van de Molenveldweg in Ell, aan de zijde van het natuurgebied Heijkersbroek, langs het voetpad, een deugdelijk zwartwildraster geplaatst. Dit raster moet voorkomen dat wilde zwijnen vanuit het Heijkersbroek vernielingen aanbrengen op onder andere het trapveldje en de speeltuin. Er wordt rekening gehouden met een doorgang naar het wandelpad. Er komt een klappoortje in het raster, welke vanzelf dichtvalt.”

Een aantal aanwonende hebben verheugd hierop gereageerd, richting de gemeente en de dorpsraad, voor de keuze van deze oplossing voor de zwijnenproblematiek.